ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1000 / 1001 / 1002 >

Drie maal pech en leed op Den Haag - Gouda

woensdag 4 oktober 2006

Het treinverkeer vanuit Utrecht naar Den Haag en Rotterdam raakte op woensdag 4 oktober ontregeld. Op dat traject ontstond tijdens de ochtendspits vertraging, omdat de sneltreinen niet reden. Daarnaast kwam een fietser om het leven toen zij op een bewaakte spoorwegovergang bij Bleiswijk onder een trein kwam.

Van Nu.nl
Het treinverkeer vanuit Utrecht naar Den Haag en Rotterdam raakte op woensdag 4 oktober ontregeld. Op dat traject ontstond tijdens de ochtendspits vertraging, omdat de sneltreinen niet reden. De intercity's en de stoptreinen reden wel.

Het treinverkeer tussen Gouda en Zoetermeer ligt eveneens stil. Een fietser kwam om het leven toen zij op een bewaakte spoorwegovergang bij Bleiswijk onder een trein kwam. Reizigers tussen Gouda en Den Haag worden geadviseerd om te reizen via Rotterdam. Treinreizigers tussen Amersfoort en Den Haag kunnen beter via Schiphol reizen. De NS schat de vertraging op een half uur tot een uur.

Van Ns.nl
10:53 uur Den Haag Centraal - Utrecht. De beperkingen als gevolg van de aanrijding tussen Gouda en Zoetermeer Oost zijn voorbij. Het treinverkeer wordt geleidelijk hervat.

15:24 uur Den Haag Centraal - Utrecht. Door een aanrijding rijden er tussen Den Haag Ypenburg en Zoetermeer geen treinen. Vertraging: meer dan 60 minuten. Intercity's rijden niet tussen Den Haag Centraal en Utrecht.


Bericht geplaatst op woensdag 4 oktober 2006
Eigen nieuws; woensdag 4 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda | Persoonlijke ongevallen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |