ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1008 / 1009 / 1010 >

Halte Voorweg later klaar

maandag 9 oktober 2006

De RandstadRail-halte Voorweg Hoog zal niet op tijd af zijn als de snelle tram eind oktober gaat rijden tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Rond het station moeten nog de nodige werkzaamheden worden verricht.

De RandstadRail-halte Voorweg Hoog zal niet op tijd af zijn als de snelle tram eind oktober gaat rijden tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam.
Rond het station moeten nog de nodige werkzaamheden worden verricht. "Alle haltes op het traject Den Haag Centraal - Rotterdam Hofplein en op het traject Den Haag Monstersestraat- Zoetermeer Javalaan zijn gebruiksklaar op 29 oktober. De halte Voorweg Hoog wordt echter op een later tijdstip in gebruik genomen," legt een woordvoerder van Stadsgewest Haaglanden uit.

De eerste proefritten op de volledige trajecten van RandstadRail zijn gisteren 'naar tevredenheid verlopen', aldus HTM-woordvoerster Marion de Vries.

RandstadRail gaat op zondag 29 oktober officieel van start, maakten de Haagse verkeerswethouder Pieter van Woensel en zijn Rotterdamse collega Jeanette Baljeu afgelopen vrijdag bekend. Dit is bijna twee maanden later dan was voorzien.

Zeven lightrailvoertuigen hebben tot gisteravond elf uur proefgereden tussen de treinstations Den Haag Centraal en Rotterdam Hofplein, en de stations Den Haag Monstersestraat en Zoetermeer Javalaan. "Er zijn wat kleine storingen opgetreden, onder meer met de software en een wissel, maar dat was niet iets om over wakker te liggen. Als alles meteen perfect zou zijn, waren er geen proefritten nodig," aldus De Vries.

De komende dagen wordt het aantal ritten en deelnemende voertuigen langzaam opgevoerd. Tijdens de afrondende werkzaamheden worden noodhaltes verwijderd en bewegwijzering aangepast.


Bericht geplaatst op maandag 9 oktober 2006
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 9 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |