ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1020 / 1021 / 1022 >

Lijn 5 waarschijnlijk gestremd door staking HTM

woensdag 25 oktober 2006

Het Haagse vervoersbedrijf HTM legt woensdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 uur demonstratief het werk neer. Alle bussen en trams zullen tussen die tijd niet rijden.

Het Haagse vervoersbedrijf HTM legt woensdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 uur demonstratief het werk neer. Alle bussen en trams zullen tussen die tijd niet rijden.

Het HTM protesteert op deze wijze tegen de landelijke politiek, aangezien de organisatie het totaal niet eens is met de wetgeving die de openbare marktwerking in het openbaar vervoer regelt. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur is er een demonstratief werkoverleg bij het Binnenhof in Den Haag, waarbij zoveel mogelijk bussen en trams van HTM aanwezig zullen zijn. Daar biedt de ondernemingsraad van de vervoersorganisatie een petitie aan het Ministerie van Verkeer en Waterstaat aan.

De werkonderbreking geldt dus waarschijnlijk ook voor lijn 5 van het vervangend vervoer, van Centrum West naar Den Haag Centraal.


Bericht geplaatst op maandag 23 oktober 2006
Bron: HTM; woensdag 25 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | Stakingen | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007

R. van Hinum heeft op woensdag 19 augustus 2009 de volgende reactie geplaatst.

Het zou misschien verstandig zijn om duidelijk aan te geven op welke datum het evenement plaats vindt.
Heb de indruk dat het een oud bericht is, maar zelfs dan vraag ik me af of het bericht op die, eerdere, datum goed is begrepen.
Als het oud is: haal het er dan af!

JB van Leeuwen heeft op dinsdag 6 oktober 2009 de volgende reactie geplaatst.

ziek

Als er om die reden gestaakt moet worden, kunnen we net zo goed allemaal staken, de gewone mensen worden hier weer de dupe van, bedenkt dan andere aktie;s zoals gratis met het openbaar vervoer rijden, iedereen mag opkomen voor betere arbeidsvoorwaarden maar terg daar niet steeds de bevolking mede.

John de Graaff van Leeuwen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |