ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1021 / 1022 / 1023 >

RandstadRail gaat niet rijden op de 29-ste! Of toch wel...

dinsdag 24 oktober 2006

Uit de laatste testresultaten van het proefrijden voor RandstadRail blijkt dat de RandstadRail 3 (Den Haag MCH Westeinde – Zoetermeer Centrum West) en de Erasmuslijn (Den Haag Centraal – Rotterdam Hofplein) nog niet op zondag 29 oktober in gebruik kunnen worden genomen. Op RandstadRail 4 (Monstersestraat – Zoetermeer Oosterheem) vinden de komende dagen nog proefritten plaats. Op basis van deze ritten en de gestelde veiligheidseisen wordt vrijdag 27 oktober beslist of RandstadRail 4 op 29 oktober kan starten.

Vanwege een combinatie van sein- en wisselstoringen is het tot op heden niet mogelijk geweest om de volledige dienstregeling van de drie lijnen zorgvuldig te testen. Om die reden worden RandstadRail 3 en 4 en de Erasmuslijn niet gelijktijdig in gebruik genomen.
Het proefbedrijf op de Erasmuslijn en RandstadRail 3 wordt voortgezet als RandstadRail 4 rijdt. Bij positieve testresultaten worden deze trajecten na elkaar in gebruik genomen.

Om de overlast voor de reizigers te beperken, blijven het vervangend vervoer, de huidige tarieven en vervoerbewijzen voorlopig gehandhaafd. Ook als RandstadRail 4 vanaf komende zondag rijdt. Reizigers worden hierover o.a. geďnformeerd via de promotieteams van RandstadRail.

Het Stadsgewest Haaglanden en de stadsregio Rotterdam betreuren het zeer dat de start van RandstadRail nu gefaseerd van start gaat en realiseren zich dat het geduld van de reizigers opnieuw op de proef wordt gesteld. Zij hechten echter voor alles belang aan een veilige en betrouwbare exploitatie van RandstadRail.


Bericht geplaatst op dinsdag 24 oktober 2006
Bron: Stadsgewest Haaglanden; dinsdag 24 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |