ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1036 / 1037?print=1 / 1038 >

Reiziger weet Randstadrail goed te vinden

donderdag 2 november 2006

Reizigers weten de Randstadrail goed te vinden. Vooral in de spits is het in de snelle trams redelijk druk. Dat zei een woordvoerder van de Haagse vervoerder HTM woensdag.
De snelle tram op de nieuwe lijn tussen de Haagse Monstersestraat en Oosterheem in Zoetermeer rijdt sinds zondag. Op de twee andere lijnen van de Randstadrail vinden voorlopig alleen testritten plaats.
Vervoerder HTM is tevreden over de eerste dagen. "We hebben de eerste drie dagen enkele kleine storingen gehad. Dat lag in de lijn der verwachting. Zo'n introductie betekent altijd dat kinderziekten aan het licht komen", aldus de zegsman.
Woensdagochtend lag een groot deel van de verbinding plat wegens een seinstoring. "Daardoor konden de voertuigen bij Forepark niet richting Zoetermeer rijden." Volgens HTM was de storing echter snel verholpen.


Bericht geplaatst op zondag 5 november 2006
Bron: Omroep West; donderdag 2 november 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |