ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1038 / 1039?print=1 / 1040 >

RandstadRail woensdag tweemaal plat

woensdag 1 november 2006

RandstadRail is woensdagmorgen voor en groot deel stil komen te liggen. Door een wisselstoring bij Forepark konden de voertuigen niet naar Zoetermeer rijden. De storing is inmiddels verholpen en Randstadrail komt weer langzaam op gang. De HTM verwacht over een uur weer volgens de dienstregeling te rijden.

Zondag bij de start van RandstadRail, ontstond er ook een storing waarbij het enige tijd niet mogelijk was met de lightrailverbinding te reizen. Een seinstoring heeft woensdagavond 1 november een deel van de RandstadRail in Den Haag platgelegd. Tussen de halte Laan van Nieuw Oost-Indië en de eindhalte Monstersestraat rijden in beide richtingen geen trams.
Reizigers worden gewezen op alternatieve vervoersmiddelen. De woordvoerster heeft geen idee hoelang de storing nog gaat duren.
De snelle tram op de nieuwe lijn tussen de Haagse Monstersestraat en Oosterheem in Zoetermeer rijdt sinds zondag. Ook woensdagmorgen lag een groot deel van de verbinding plat.


Bericht geplaatst op zondag 5 november 2006
Bron: Omroep West; woensdag 1 november 2006
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |