ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1052 / 1053 / 1054 >

Afsluiting doorgang onder HSL-viaduct

vrijdag 27 oktober 2006

Fietsers en voetgangers komend vanaf de Nieuwe Hoefweg maken steeds vaker gebruik van de doorgang onder de HSL in het verlengde van de Florence Nightingalelaan. Deze doorgang is nog niet open en er is ook geen verhard pad onder het viaduct. Gebruik van deze doorgang is dan ook illegaal.

Bewoners van Oosterheem hebben ons gevraagd of er een pad gemaakt kan worden, zodat fietsers en voetgangers makkelijker gebruik kunnen maken van deze doorgang. Wij komen niet tegemoet aan dit verzoek. Hiervoor is een aantal reden:

Er rijdt teveel bouwverkeer op de Florence Nightingalelaan voor het mengen van bewonersverkeer en bouwverkeer, terwijl we de veiligheid van fietsers en voetgangers niet kunnen garanderen. De fietspaden zijn nog niet gereed en gezien de toekomstige bouwwerkzaamheden zal dit nog wel even duren.
De politie constateert dat ook motorrijders ook gebruik maken van deze doorgang. Door de onderdoorgang te verharden zonder gepaste voorzorgsmaatregelen zal ook dit ongewenste gemotoriseerd verkeer toenemen. In de toekomst wordt deze onderdoorgang wel een officiŽle doorgang van en naar de Nieuwe Hoefweg.


Bericht geplaatst op zondag 12 november 2006
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 27 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | Hogesnelheidslijn

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |