ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1081 / 1082 / 1083 >

HTM: excuses voor verwarring RandstadRail

donderdag 30 november 2006

De reizigers die sinds kort gebruikmaken van RandstadRail zijn gisterochtend te slecht ge´nformeerd over de gevolgen van de ontsporingen, de voorgaande avond bij de haltes Ternoot en Forepark.
Dit erkent algemeen directeur Ton Kaper van de HTM.

door Laura Schalkwijk/Danny Verbaan
De reizigers die sinds kort gebruikmaken van RandstadRail zijn gisterochtend te slecht ge´nformeerd over de gevolgen van de ontsporingen, de voorgaande avond bij de haltes Ternoot en Forepark.
Dit erkent algemeen directeur Ton Kaper van de HTM. Hij verontschuldigt zich voor de gang van zaken. "We hebben een steek laten vallen," zegt Kaper. "Dat vind ik heel vervelend."

Met zijn spijtbetuiging reageert hij op de vele klachten op de perrons. Als gevolg van de ongevallen werd meteen het volledige railverkeer op zowel de Zoetermeerlijn als de Erasmuslijn (van Rotterdam CS, via Pijnacker-Nootdorp naar Den Haag CS) stilgelegd. De HTM en de RET hebben gratis vervangend busvervoer beschikbaar gesteld tot de dienstregeling wordt hervat, maar gisteren ontstond hierover grote verwarring. Op diverse perrrons werden de mensen volledig in het ongewisse gelaten. Op andere plekken stonden wÚl medewerkers van de vervoersbedrijven, maar die bleken op tal van vragen geen antwoord te kunnen geven. "Wij hebben ons in eerste instantie vooral gericht op het weghalen van de ontspoorde voertuigen," zegt Kaper. "Ook waren we onderling druk bezig met de theorieŰn over de oorzaak. Het gevolg was dat we de klant te laat hebben ge´nformeerd."


Bericht geplaatst op vrijdag 1 december 2006
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van donderdag 30 november 2006
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privÚ een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |