ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1097 / 1098 / 1099 >

'Bussen direct naar Mandelabrug'

woensdag 20 december 2006

De vervangende bussen van Oosterheem rijden binnenkort mogelijk door van Centrum-West naar de Mandelabrug bij station Zoetermeer.

HTM is bereid om de suggestie van reizigersorganisatie Rover 'serieus te onderzoeken'. Reizigers uit Oosterheem moeten nu overstappen op Centrum-West en dat kost extra tijd.

Rover stelt voor om, nu RandstadRail nog wekenlang stilligt, bussen door te laten rijden naar de Mandelabrug. Daar kunnen reizigers dan overstappen op de trein naar Den Haag. Buslijn 70 vanuit De Leyens en Noordhove zal niet doorrijden naar de Mandelabrug. De lijn heeft in de nieuwe dienstregeling een eindpunt gekregen bij Centrum West en maakt geen onderdeel uit van het vervangend vervoernetwerk van RandstadRail.

Aan het verzoek van Rover om meer snelbussen rechtstreeks naar Den Haag te laten rijden, heeft de HTM al sinds eergisteren voldaan. De vervoerder heeft twee extra bussen ingezet van achttien meter lang. Reizigers hoeven nu niet meer driekwartier te staan in de bus maar zijn veel eerder op Den Haag Centraal.


Bericht geplaatst op woensdag 20 december 2006
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van woensdag 20 december 2006
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |