ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1103 / 1104 / 1105 >

Reizigers RandstadRail compenseren

maandag 4 december 2006

Reizigers met een abonnement die worden gedupeerd door het stilleggen van RandstadRail, moeten een financiŽle compensatie krijgen. Dat stelt de Zoetermeerse afdeling van reizigersorganisatie Rover. Abonnementhouders profiteren niet van het gratis vervangend vervoer. Zij hebben immers al betaald voor hun reis.

Rover heeft er begrip voor dat de Inspectie Verkeer en Waterstaat RandstadRail heeft stilgelegd na de ontsporingen van vorige week. Furieus is de reizigersorganisatie op de HTM. De informatievoorziening van de tramvervoerder was de eerste dagen na de stillegging uitermate beroerd. "Alleen de spaarzame digitale infoschermen op enkele haltes tonen een summiere tekst dat er geen tram rijdt," zegt Maarten Batenburg van Rover.
"Verder mochten reizigers het helemaal zelf uitzoeken. De website van de HTM toonde om half elf woensdagavond als recentste nieuwsbericht nota bene iets over de intocht van Sinterklaas in Scheveningen. Niets over de stillegging van het paradepaardje van de HTM."

Rover pleit voor "eerlijke en overvloedige informatie voor de gedupeerde reizigers". Batenburg: "Dat is geen service of goodwill, dat is gewoon onderdeel van de dienstverlening die een goed bedrijf levert."


Bericht geplaatst op maandag 25 december 2006
Bron: Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 4 december 2006
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |