ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1138 / 1139 / 1140 >

'Ergste is dat niemand verantwoordelijkheid neemt'

dinsdag 16 januari 2007

Boze reizigers die hun gal willen spuien over RandstadRail, hebben sinds kort een eigen podium. Zij kunnen terecht op het forum van de website www.rampstadrail.nl. Initiatiefnemer en Zoetermeerder Gerben Nummerdor (30) reist dagelijks met het vervangend vervoer naar Den Haag.

1 En, loopt het storm op je site?
"Dagelijks roepen toch wel 400 tot 600 mensen de pagina op. Mijn initiatief is ontstaan uit moedeloosheid. Over het feit dat er geen goede verbindingen zijn met het vervangend vervoer, en dat je als reiziger geen duidelijke informatie krijgt. Niemand in de organisatie van RandstadRail neemt verantwoordelijkheid. En de reiziger speelt geen enkele rol, is in geen enkel overleg partij geweest tot nu toe."

2 Wat denk je dan te bereiken met een digitale klaagmuur?
"Er zijn mensen op het forum die het beleid verdedigen. Die zeggen, je mag blij zijn dat er een alternatief wordt geboden voor RandstadRail. Deze mensen worden wel flink onderuit gehaald. Hoe dan ook, er is discussie en dat was de bedoeling van de site. En met publiciteit hoop ik te bereiken dat de site binnen afzienbare tijd niet meer nodig is."

3 Reizigers zijn veroordeeld tot het openbaar vervoer?
"De auto is voor mij geen alternatief, want ik kan 'm niet kwijt bij mijn werk. Ik ben wel voorstander van het openbaar vervoer zoals het theoretisch geboden zou moeten worden. Nu ben ik zeven tot acht uur extra reistijd kwijt per week."

4 En hoe moet het nu verder?
"Het vervangend vervoer moet gratis blijven, totdat er een dienstregeling wordt geboden die vergelijkbaar is met de oude Sprinter."

5 Als RandstadRail eenmaal weer rijdt, is het toch een prachtig vervoermiddel?
"Eén trammetje is te weinig. Taferelen zoals vorige week bij station Voorburg met overvolle treinen, zullen we straks ook bij RandstadRail gaan zien. En in de sneltram vergt het soms heel wat turnoefeningen om je staande te houden."


Bericht geplaatst op woensdag 14 februari 2007
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van dinsdag 16 januari 2007
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |