ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1139 / 1140 / 1141 >

Maandag 19 februari buslijn 12 operationeel vanuit Noordhove!

woensdag 7 februari 2007

Wethouder Pieter Smit van Verkeer en Vervoer gunde hedenavond alle credits aan de PvdA n.a.v. onderzoek, aan en opmerkingen onder en van de Zoetermeerse reizigers.

Blijven hameren op zaken die te rechtvaardigen zijn heeft dus zin en succes, ook in het Stadsgewest Haaglanden. De Zoetermeerse wijk Noordhove en haar bewoners nu nog ontstoken van goed openbaar vervoer kunnen vanaf maandag 19 februari uitzien naar de nieuwe buslijn 12, naast buslijn 70. Deze zal gaan rijden op Centrum West en de Mandelabrug. De PvdA geeft de credits weer door aan de door haar geënquêteerde reizigers, die massaal gereageerd hebben op diverse PvdA-acties in de afgelopen maanden, weken en dagen, waarbij ook de rol van de onvermoeibare wethouder Pieter Smit (D66) niet vergeten mag worden. Zie hiervoor ook de dagelijks in te vullen belevingsmonitor van de PvdA.

Helemaal gek geworden van roepen en gezeur om een dienstregelingrooster is nu besloten dat de snelbus van Centrum West naar Den Haag deze nu eindelijk krijgt. De reiziger weet dus straks waar hij of zij aan toe is.

Tevens is er enorm geklaagd over de 'niet-aansluitingen'. Ook daar gaat weldra verandering in komen. De aansluitingen van de lijnen 2 en 3 op de trein zullen met name in de avonden en in de weekends verbeterd gaan worden. En dat ook weer mede dankzij PvdA-enquêtes en aan- en opmerkingen, aldus de wethouder.

De PvdA Zoetermeer is, bij monde van haar woordvoerder Anja van Zantvoort "blij, nu ook eens wat meer positieve geluiden te kunnen afgeven rondom het Stadsgewest Haaglanden, de NS, RandstadRail en het vervangend vervoer. We zijn er echter nog niet, maar hier wordt veel ontevredenheid onder reizigers weggenomen. Laten we hopen dat er vanaf nu de juiste en gewenste stappen gemaakt gaan worden."

En daar valt natuurlijk niets meer aan toe te voegen.


Bericht geplaatst op vrijdag 16 februari 2007
Persbericht PvdA-fractie Zoetermeer van 7 februari 2007
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |