ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1158 / 1159 / 1160 >

Wethouder Van Woensel afgetreden

dinsdag 27 februari 2007

De Haagse wethouder Verkeer en Vervoer, Pieter van Woensel (VVD), is dinsdag afgetreden. Hij heeft dit gedaan omdat het budget van RandstadRail volgens de prognose met twaalf miljoen euro is overschreden.

Van Woensel kwam eerder al in opspraak door het verkeerscirculatieplan (VCP). Bijna twee weken geleden stapte de VVD uit de coalitie met PvdA en GroenLinks, uit onvrede over het verkeersplan waarbij de Haagse binnenstad in 2009 autoluw zou moeten zijn. Volgens de wethouder heeft zijn aftreden niks met die problemen te maken.

Van Woensel had in het college vanaf april 2006 de portefeuille Verkeer, Binckhorst, Binnenstad en Milieu, terwijl hij stadsdeelwethouder was voor Laak. Sinds maart 2002 was hij lid van de Haagse gemeenteraad. Vanaf maart 2003 zat hij hierin de fractie van de VVD voor. In september 2004 trad Van Woensel toe tot het college. In de vorige periode had hij hierin de portefeuille Economie en Personeel. Hij was toen stadsdeelwethouder voor Haagse Hout.

Aanvulling AD 28 februari 2007, het briefje van Van Woensel

Geachte voorzitter,
Deze wethouder, met het hart en ziel voor de tad, altijd functionerend, bij nacht en ontij werkend, voor iedereen bereikbaar, neemt zijn verantwoordelijkheid, deze wethouder dient zijn ontslag in bij de voorzitter van de raad.

Hoogachtend,
Mr. P.T. van Woensel


Bericht geplaatst op zaterdag 10 maart 2007
Bron: Omroep West; woensdag 28 februari 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |