ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1167 / 1168 / 1169 >

Informatieavond RandstadRail

dinsdag 30 januari 2007

De gemeente Zoetermeer organiseert woensdagavond een speciale informatiebijeenkomst over RandstadRail. Inwoners van de stad kunnen die avond vragen stellen over het project.
Aanwezig zijn onder andere vertegenwoordigers van de HTM en het Stadsgewest Haaglanden. Veel reizigers in Zoetermeer zijn boos omdat ze sinds maandag weer moeten betalen voor het vervangend busvervoer. Ze vinden de kwaliteit daarvan onvoldoende.

Sinds 29 november rijden er geen voertuigen van RandstadRail door twee ontsporingen. Daarbij vielen zeventien gewonden. De bijeenkomst vindt woensdagavond plaats op het Zoetermeerse stadhuis en begint om 19:00 uur.

Informatieavond RandstadRail drukbezocht


Aanvulling RTV-West van 1 februari 2007

Bijna tweehonderd Zoetermeerders hebben woensdagavond de informatiebijeenkomst over RandstadRail bijge-woond. Vertegenwoordigers van de HTM, het Stadsgewest Haaglanden en de gemeente Zoetermeer kwamen uitleg geven over de problemen van het project.

Aan de orde kwamen de ontsporingen en de kwaliteit van het vervangend busvervoer. Over dat laatste onderwerp ontstond discus-sie, omdat veel mensen vonden dat het Stadsgewest Haaglanden en wethouder Pieter Smit van Zoetermeer een tegenstrijdig ver-haal hielden. Hoofd openbaar vervoer Ton Hilhorst van het Stadsgewest zei dat de kwaliteit in orde is. Smit vond dat dat nog niet geval is. Veel Zoetermeerders in de zaal klaagden dat de vervangende bussen nog niet volgens schema rijden, overvol zijn en dat nog steeds tussen Zoetermeer en Den Haag touringcars rijden. Die zijn slecht toegankelijk voor mindervaliden en mensen met buggy's.
Sinds maandag moeten reizigers weer betalen voor het vervangend busvervoer. Ook als de klachten aanhouden zal het vervangend vervoer niet gratis worden, zei Hilhorst woensdagavond tegen de zaal.


Bericht geplaatst op vrijdag 23 maart 2007 | Laatste update op zaterdag 3 november 2007
Bron: Omroep West; dinsdag 30 januari 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |