ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1180 / 1181 / 1182 >

Zware kritiek van de gemeenteraad op Van Woensel

woensdag 17 januari 2007

De gemeenteraad van Zoetermeer heeft woensdagavond zware kritiek geuit op de gang van zaken rond Randstadrail. Tijdens een commissievergadering bleek dat alle partijen vinden dat de gemeente niet serieus wordt genomen door het Stadsgewest Haaglanden.
De raad stelt dat Pieter van Woensel, in het Stadsgewest verantwoordelijk voor Randstadrail, door belangenverstrengeling Zoetermeer niet goed heeft geÔnformeerd. Van Woensel heeft verschillende verantwoordelijkheden binnen het project. Onder meer D66, Lijst Hilbrand Nawijn en Groen Links vinden dat hij niet langer op deze voet verder kan gaan en zich op zijn positie moet bezinnen.

Bovendien wil de raad harde garanties dat het vervangend busvervoer met ingang van 29 januari wel goed zal verlopen. Vanaf die datum moeten reizigers daarvoor weer gaan betalen. Sinds 29 november ligt Randstadrail stil door ontsporingen bij het Forepark en Ternoot. Voor maart rijden er sowieso geen lightrailvoertuigen van en naar Zoetermeer.

Wethouder Pieter Smit verzekerde de raadsleden dat Zoetermeer geen financiŽle gevolgen zal ondervinden van de vertraging van Randstadrail.


Bericht geplaatst op maandag 9 april 2007
Bron: Omroep West; woensdag 17 januari 2007
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |