ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1229 / 1230 / 1231 >

Dutch Water Dreams pendelt naar strand

maandag 14 mei 2007

Dutch Water Dreams (DWD) in Zoetermeer en het strand in Scheveningen worden in juli en augustus rechtstreeks met elkaar verbonden via een busdienst. Dat gebeurt op initiatief van DWD die de bus huurt en op deze wijze klanten wil werven voor zijn wildwateractiviteiten.
De 'Beachtour', zoals de pendeldienst is gedoopt, gaat eenmaal per dag heen en weer. "We rijden op het heetst van de dag. Scheveningse badgasten die dat leuk vinden kunnen zodoende bij ons in Zoetermeer wat verkoeling vinden," zegt Priscilla Lambregtse, manager 'marketing en communicatie' bij DWD.

Nadat de in Scheveningen geronselde bezoekers bij DWD ongeveer een uur in een raft hebben gevaren of op een permanente golf hebben gesurft, worden ze met de bus teruggebracht naar Scheveningen. Lambregtse: "Zo'n bezoek met vervoer gaat 25 ŕ 30 euro per persoon kosten. Er kunnen ongeveer vijftig personen per keer mee. De bus heeft airco." Het is de bedoeling dat de bus in Scheveningen stopt bij het Zwarte Pad en bij de Boulevard ter hoogte van Sealife. Het initiatief heeft, stelt Lambregtse, de instemming van een aantal strandtenthouders.

DWD, dat in oktober 2006 werd geopend, beleefde zaterdag zijn drukste dag tot nu toe. Ruim 1200 bezoekers gingen te water. Ook het aantal kijkers was groot (kijken bij DWD is gratis), al is hun preciese aantal niet bekend.

Lambregtse: "Het zomerseizoen, waarnaar we zo hebben uitgekeken, lijkt hiermee al een beetje te zijn begonnen. December en januari waren moeilijke maanden. De Voorjaarsvakantie was een goede week; toen waren we helemaal volgeboekt. April was, mede dankzij het mooie weer en de ingebruikname van ons nieuwe Beachhouse, ook een goede maand. Tot en met juni zijn alle zaterdagdagen vrijwel volgeboekt. De mensen gaan ons nu ontdekken. We zijn heel erg tevreden."


Bericht geplaatst op zaterdag 16 juni 2007
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 14 mei 2007
Meer nieuwsberichten over | Bus algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |