ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1237 / 1238 / 1239 >

PvdA verbijsterd over gebrek aan coördinatie!

vrijdag 29 juni 2007

Stad met de meeste treinstations, maar wel….. zonder treinen

Recent is bekend geworden dat er tussen 7 en 15 juli 2007 geen treinen rijden tussen Den Haag en Zoetermeer. Het is onbegrijpelijk dat dit één week voor de schoolvakanties in deze regio wordt gepland.

Bovendien rijdt RandstadRail nog steeds niet. Dagelijks maakten in het verleden zo’n 17.000 reizigers per dag gebruik van het spoor. Die gaan nu met de bus, fiets of auto naar Den Haag en Zoetermeer.

De PvdA begrijpt dat er onderhoud moet worden gepleegd aan het spoor. Ze heeft begrepen, dat deze werkzaamheden al een jaar geleden zijn gepland en ook dat het omwille van de veiligheid niet zou kunnen worden uitgesteld. Dit laatste begrijpt de PvdA Zoetermeer niet. De PvdA vraagt zich af of de veiligheidssituatie niet een langer uitstel tot bijvoorbeeld einde zomervakantie kan dulden.

Blijkbaar kan ProRail zonder verdere afstemming met de regionale vervoersautoriteit Haaglanden en de gemeente Zoetermeer dit gewoon zo uitvoeren. De PvdA vindt het verbijsterend, dat betrokken instanties blijkbaar hierover niet met elkaar praten en reizigersbelangen ondergeschikt maken aan eigen interne bedrijfsoverwegingen.


Bericht geplaatst op zondag 8 juli 2007
Persbericht PvdA Zoetermeer van 29 juni 2007
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |