ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1254 / 1255 / 1256 >

Deel A12 dicht: goedkoop OV

zaterdag 30 juni 2007

Door werkzaamheden aan het viaduct onder de Bredeweg in Waddinxveen wordt de A12 komende vrijdag deels afgesloten voor alle verkeer.

Het gaat om de rijksweg A12 rechts, van toerit Zoetermeer Oost (nr. 7) tot knooppunt Gouwe en de A12 links, van knooppunt Gouwe tot toerit Waddinxveen (nr. 10).

De afsluiting is van vrijdag 29 juni om 22.00 uur tot en met maandag 2 juli 5.00 uur. Het verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. Rijkswaterstaat biedt goedkoop openbaar vervoer aan in de vorm van het van AnaarBeter-trein- en -buskaartje.

Met het trein- en buskaartje is het mogelijk om tijdens de werkzaamheden voordelig te reizen. Met de trein voor twee euro tussen Gouda en Den Haag, in beide richtingen.
Het kaartje is te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations. De buskaartjes van de lijndiensten 177, 178, 190, 197, 380/381 en 382 van Connexxion kosten ook twee euro en zijn te koop bij de buschauffeur. Beide kaartjes zijn geldig op zaterdag 30 juni en zondag1 juli.


Bericht geplaatst op zondag 22 juli 2007
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zondag 24 juni 2007
Meer nieuwsberichten over | Trein algemeen | Bus algemeen | Tarieven & kaartjes

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |