ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1268 / 1269 / 1270 >

Ingezonden brief: beledigd in het vervangend vervoer

donderdag 19 juli 2007

Aan de ombudsman.
Gaarne zou ik een klacht willen indienen over de HTM aangaande het vervangend vervoer van Den Haag naar Zoetermeer en terug. Mijn klacht is namelijk dat geweigerd word met mijn kleine hondje en ik dan de bus uit moet. Dit is mij drie keer overkomen de laatste twee maanden, daarvoor ging alles goed.

Donderdag 19 juli had ik mijn kaartje gestempeld en gaat zitten met mijn hondje op schoot. Wat schetst mijn verbazing dat ik er weer uit moest en dat pertinent weigerde dus ik ben blijven zitten; denk dat gebeurt me geen vierde keer.
De chauffeur zette het vervoer aan de kant en vroeg mij nogmaal de bus te verlaten. Daarna kwam er een andere bus om de andere passagiers mee te nemen. De chauffeur heet de veiligheidsbeambte gebeld, ze kwamen met drie man en vroegen wat er aan de hand was.
In de tussentijd kwamen er andere chauffeurs binnen die mij begonnen uit te schelden waaronder het woord 'kankertrut'. Dit is mij nog nooit gezegd dat deed zeer. Het hele gedoe heeft 1 uur en 15 minuten geduurd. Aangezien ik geen ander vervoer heb, voel ik mij zeer gehandicapt. Daarna heb ik het opgegeven en hebben de beambtes van de HTM mij thuis gebracht. Dat vond ik zeer correct.


Bericht geplaatst op zondag 19 augustus 2007
Bron: De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van zondag 29 juli 2007
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Agressie

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |