ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1276 / 1277 / 1278 >

Peter Smit benoemd tot lid dagelijks bestuur Stadsgewest Haaglanden

donderdag 28 juni 2007

Drs. P.W.M. Smit, wethouder Verkeer van de gemeente Den Haag, is op 27 juni geÔnstalleerd als lid van het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden.

Peter Smit over de bereikbaarheid van de regio Haaglanden: "Het is een geweldige opgave om de regio Haaglanden bereikbaar te houden. Ik wil hierbij sterk benadrukken dat dit niet alleen een taak is voor de overheid. Gemeenten, rijksoverheid en het bedrijfsleven moeten de handen ineenslaan om deze opgave te laten slagen. Als regiobestuurder ga ik me inzetten om deze samenwerking verder te stimuleren".

Peter Smit wordt als regiobestuurder naar verwachting verantwoordelijk voor de portefeuille Verkeer en Vervoer. Het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden zal dit in zijn vergadering van 11 juli a.s. vaststellen. Door het vertrek van Pieter van Woensel uit het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden ontstond een vacature in de Haagse afvaardiging. Deze vacature werd tijdelijk vervuld door de Haagse wethouder Bouwen en Wonen, Marnix Norder.

De regio Haaglanden is bekend terrein voor Peter Smit. Vanaf 2004 tot april 2006 was hij wethouder FinanciŽn en Kernenbeleid in de gemeente Westland. In deze periode was hij ook lid van het algemeen bestuur van het Stadsgewest Haaglanden. Vanaf 1998 tot 2003 was hij lid van de Haagse gemeenteraad en trad hij namens de VVD op als woordvoerder Verkeer.


Bericht geplaatst op zondag 26 augustus 2007
Bron: Stadsgewest Haaglanden; donderdag 28 juni 2007
Meer nieuwsberichten over | Politiek | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |