ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1288 / 1289?print=1 / 1290 >

CDA wil onzekerheid wegnemen over ZoRo-bus Rodenrijse Zoom

woensdag 29 augustus 2007

De CDA-fractie in de gemeenteraad heeft in de tracéwijziging van de ZoRo-bus (van de oostelijke naar de westelijke kant van de HSL) aanleiding gezien voor vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders van Lansingerland. De fractie wijst onder meer op ingezonden stukken in De Heraut en brieven die aan gemeenteraadsleden zijn verstuurd.
Daarin uiten de bewoners van de Rodenrijse Zoom hun ongerustheid over de inpassing van de ZoRo-bus in het aan te leggen Landscheidingspark ter hoogte van hun nieuwbouwwijk.

Het CDA wijst erop dat bij de voorlichting over de ZoRo-bus aan het gedeelte tussen de Berkelseweg en de Wildersekade minder aandacht is besteed dan aan andere delen van het bustracé. Bewoners maken zich vooral zorgen over geruchten dat de aanleg van het Landscheidingspark in dit gedeelte wordt vertraagd. Dat zou kunnen betekenen dat de bus niet wordt ingepast in het park, vrezen zij.

De bewoners van de Rodenrijse Zoom hebben laten weten te vrezen 'achter het net te vissen' als het gaat om inspraak en informatie en dat, zo schrijft de fractie aan het College van B. en W., 'betreurt het CDA zeer'.

De CDA-fractie vraag daarom aan het College de bewoners van het tracégedeelte tussen de Berkelseweg en de Wildersekade, en met name die van de Rodenrijse Zoom, na de zomervakantie snel te informeren over de plannen. Zij wil ook weten hoe het College die informatie gaat verzorgen en hoe het de bewoners wil betrekken bij de inrichting van het Landscheidingspark en de buslijn die daarin een plaats moet krijgen.

De fractie wil ook van het College horen hoe concrete planning van de aanleg van het betreffende gedeelte van het park precies is en verzoekt het College de bewoners daarover zo spoedig mogelijk te informeren.


Bericht geplaatst op woensdag 5 september 2007
Letterlijk bericht Heraut van 29 augustus 2007
Meer nieuwsberichten over | Zoro-lijn

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |