ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1294 / 1295?print=1 / 1296 >

Spoorse zaken voor RandstadRail 23 juni

vrijdag 23 juni 2006

Overal in Zoetermeer wordt er aan het spoor gewerkt. De sprinter is immers vanaf 3 juni verleden tijd. Het vertrouwde beeld van deze trein maakt straks plaats voor RandstadRail. Maar voor het zover is moet er nog veel gebeuren.

Treinverkeer in Zoetermeer
Op dit moment rijden er volop werktreinen op het spoor. U kunt dus niet het spoor oversteken omdat er geen treinverkeer meer is!

Haltebouw en spoorbouw
Aan alle haltes in Zoetermeer wordt op dit moment gewerkt. Er wordt volop gesloopt en er zijn 1001 zaken die op de haltes nog worden aangebracht.

Tot 7 juli worden alle sporen aan de buitenste ring van de Krakeling Noord (Leidsewallen, De Leyens en Buytenwegh) vervangen én aan de stamlijn (Seghwaert, Palenstein, Stadhuis, Centrum West en Voorweg).

Na 7 juli volgt dan de Krakeling Zuid (Dorp, Delftsewallen, Driemanspolder en Meerzicht) zodat op 31 juli alle sporen binnen Zoetermeer zijn vervangen.

Opslagterreinen
Voor spoorbouw zijn tijdelijke opslagterreinen nodig. Bij Driemanspolder is bijvoorbeeld al een opslagterrein ingericht.

Informatie
Wekelijks zullen wij u op de hoogte houden in de zomermaanden over de voortgang van het werk. Omwonenden worden per halte door middel van een brief op de hoogte gehouden met meer specifieke informatie over de bouw in de buurt.

Nog tien weken te gaan en dan rijdt RandstadRail vanaf Oosterheem door naar de Monstersestraat.


Bericht geplaatst op donderdag 6 september 2007
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 23 juni 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |