ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1297 / 1298 / 1299 >

RandstadRail: In opmars naar 3 september!

vrijdag 21 juli 2006

Nog zeven weken en dan rijdt RandstadRail lijn 4 van Oosterheem naar Den Haag. Daarna volgt nog de afbouw van de Krakeling tot aan 29 oktober. Het zijn zeven heel intensieve weken. Voor de bouwers aan het spoor en aan de haltes, maar zeker ook voor u. Wij beseffen heel goed dat al dit bouwen gepaard gaat met overlast voor de omgeving. Daarvoor onze welgemeende excuses!

Bij station De Leyens wordt er gedurende de dag geheid voor de fundering van de liften. Voor het plaatsen van de liftschachten wordt er een telescoopkraan geplaatst op de parkeerplaats aan de Sartre-zijde. U kunt tijdelijk de auto hier niet parkeren.

Bij station Centrum West wordt er een keerspoor aangelegd. Dit betekent dat de bestuurder van het voertuig hier van cabine kan wisselen. De grond voor het keerspoor is inmiddels afgegraven en de komende tijd worden ballast (het grind dat onder de rails ligt), rails en wissels aangevoerd. Het bouwverkeer gaat via een tijdelijke weg over de Overvest en de Ierlandlaan.

De komende periode tot 3 september worden de bovenleidingen aangebracht langs het gehele spoor. Overdag wordt er al aan het spoor gewerkt door spoorbouwers. Daardoor kunnen de bovenleidingswerkzaamheden alleen in de nacht veilig gebeuren. Aannemer Spitzke Spoorbouw voert deze werkzaamheden tussen 23:00 uur en 7:00 uur uit met behulp van een zogenaamde herbordeswagen: een hoogwerker op een vrachtwagen die op het spoor rijdt.


Bericht geplaatst op donderdag 6 september 2007
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 21 juli 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |