ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1298 / 1299 / 1300 >

Werkzaamheden voor RandstadRail nabij halte Segwaert

vrijdag 28 juli 2006

Aannemer Heijmans is bij de halte Seghwaert gestart met het aanpassen van de toegang tot de trappen en de plaatsing van de liften. Om deze werkzaamheden mogelijk te maken zijn de kapperszaak 'Yours and Mine' en de snackbar 'Snackbarry' tijdelijk in een mobiele kappersunit en een snackwagen gehuisvest. De sloop van de oude winkellocaties start op maandag 31 juli, zodat op woensdag 16 augustus het heiwerk kan beginnen. In totaal worden er circa 20 heipalen aangebracht. De genoemde heiwerkzaamheden worden van woensdag 16 augustus tot en met vrijdag 18 augustus uitgevoerd.

Onze planning is erop gericht om de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Toch kan het zijn dat u hinder van de werkzaamheden ondervindt. Daarvoor bieden wij u bij voorbaat onze excuses aan.

Bij de Parkdreef wordt in augustus gewerkt aan de elektrotechnische voorzieningen voor de halte Seghwaert. De Parkdreef wordt voor deze werkzaamheden afgesloten vanaf vrijdag 4 augustus 21:00 uur tot en met maandag 7 augustus 6:00 uur, en van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 11 augustus van 21:00 tot 6:00 uur. De nachtelijke werkzaamheden van 23:00 tot 6:00 uur bestaan zoveel mogelijk uit geluidsarme activiteiten zoals het trekken van kabels. Omwonenden kunnen hier desondanks hinder van ondervinden. Voor het autoverkeer worden omleidingsroutes aangegeven, voor voetgangers en fietsers blijft altijd een onderdoorgang beschikbaar.

Op 3 september gaat RandstadRail rijden op de stamlijn. Vanaf 29 oktober kunt u instappen op de Krakeling. RandstadRail is vanaf 3 september dus nog niet compleet in dienst. Daarom wordt nog tot 29 oktober vervangend vervoer ingezet. De lijnen 1,2 en gedeeltelijk lijn 3, maar ook de Goudselijn worden ingezet. Begin september verschijnt in het Zoetermeer Magazine, dat huis-aan-huis wordt verspreid, een uitgebreid artikel over het vervangend vervoer in deze periode.


Bericht geplaatst op donderdag 6 september 2007
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 28 juli 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |