ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1306 / 1307 / 1308 >

Werkzaamheden RandstadRail

vrijdag 27 oktober 2006

Er wordt hard gewerkt om de haltes gebruiksklaar te maken. Ook als RandstadRail rijdt, vinden er nog diverse afbouwwerkzaamheden aan de haltes plaats. Hier vindt u een overzicht van de stand van zaken voor de haltes De Leyens, Buytenwegh en Meerzicht.

De Leyens
De perrons zijn voorzien van een coating met blindegeleidelijnen, inclusief perronkappen met verlichting. Het glaswerk voor de windschermen wordt tijdelijk vervangen door hekwerken, vanwege een latere levering. De belangrijkste trapopgangen worden op dit moment verder afgewerkt. Rondom de liftschachten wordt een afzetting geplaatst tot de liften in bedrijf worden genomen. Bestrating en aansluiting op de omgeving wordt gekoppeld aan het afronden van de aangepaste trappenhuizen. De andere trapopgang wordt grondig gereinigd en is op korte termijn toegankelijk.

Buytenwegh
De perrons zijn voorzien van een coating met blindegeleidelijnen, inclusief tijdelijke perronkappen met verlichting. Het glaswerk voor de windschermen wordt tijdelijk vervangen door hekwerken, vanwege een latere levering. Rondom de liftschachten wordt een afzetting geplaatst tot de liften in bedrijf worden genomen. De primaire trapopgangen worden op dit moment geschilderd en voorzien van tijdelijke verlichting en leuningen. Bestrating en aansluiting op de omgeving wordt gekoppeld aan het afronden van de aangepaste trappenhuizen. De andere trapopgang wordt deze week ook nog grondig gereinigd.

Meerzicht
De perrons zijn voorzien van een coating met blindegeleidelijnen, inclusief tijdelijke perronkappen met verlichting. Het glaswerk voor de windschermen wordt tijdelijk vervangen door hekwerken, vanwege een latere levering. De nieuwe hekwerken op de perrons en de trapopgangen worden deze week aangebracht. Rondom de liftschachten en het doorgaande fietspad wordt de bestrating definitief aangebracht.

Asfalteren Ruimtebaan
Medio week 44 (30 oktober-5 november) wordt de Ruimtebaan geasfalteerd. De Ruimtebaan richting Schansbaan, vanaf Spruitkoolakker, wordt afgesloten. Er wordt gebruik gemaakt van verkeerslichten.

Test- en proefbedrijf
Op dit moment vindt er uitgebreid test- en proefbedrijf plaats. Hieruit blijkt dat er op een aantal plaatsen storingen zijn ontstaan en dat de wissels tussen de krakeling en Oosterheem niet optimaal functioneren. De start per 29 oktober is dan ook (deels) uitgesteld.


Bericht geplaatst op donderdag 6 september 2007
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 27 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |