ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1307 / 1308 / 1309 >

Werkzaamheden RandstadRail

woensdag 11 oktober 2006

RandstadRail 4 is 29 oktober van start gegaan op het traject Den Haag Monstersestraat – Zoetermeer Oosterheem. De komende periode gaan HTM en RET verder met het proefrijden op de Erasmuslijn (Den Haag Centraal – Rotterdam Hofplein) en RandstadRail 3 (Den Haag MCH Westeinde – Zoetermeer Centrum West/Krakeling). Bij positieve testresultaten worden deze lijnen na elkaar in gebruik genomen.

Nachtelijke werkzaamheden
De komende maanden wordt tevens gewerkt aan het afbouwen van de haltes. Dit zal zoveel mogelijk overdag plaatsvinden, maar daar waar wordt proefgereden en bij de haltes van de in dienst genomen lijn 4 is het onvermijdelijk ook in de nachtelijke uren werkzaamheden te verrichten. Hier vindt u een overzicht van de stand van zaken voor de haltes Voorweg, Centrum West en Stadhuis.

Voorweg
De perrons van de halte Voorweg Laag zijn gereed, inclusief de perronkappen met verlichting. De levering van de lichtmasten is vertraagd, waardoor er tijdelijke lichtmasten op de haltes aanwezig zijn. In verband met de bouw van de halte Voorweg Hoog, met de bijbehorende trappen en liften, is de definitieve toegang aan de zuid-zijde van deze halte nog bouwterrein. Er is om die reden een tijdelijke toegang gemaakt.

De perronplaten van de halte Voorweg Hoog zijn geplaatst. De perronkappen worden volgens planning medio november geplaatst en zijn dan begin december afgewerkt. Nieuwe hekwerken worden in november gemonteerd. De nieuwe prefab trappen worden vanaf begin november geplaatst. De liftschachten worden de komende periode voorzien van glas, waarna in januari de liften worden geďnstalleerd.

Centrum West
De perrons van deze halte zijn gereed, inclusief de perronkappen met verlichting. De levering van de lichtmasten is vertraagd, waardoor er tijdelijke lichtmasten op de haltes aanwezig zijn. De bestrating en aansluiting op de omgeving wordt nu uitgevoerd.

Stadhuis
De perrons van halte Stadhuis zijn gereed. De beschadigde traptreden van de trapopgang aan de Stadhuis-zijde zijn hersteld.


Bericht geplaatst op donderdag 6 september 2007
Publicatie gemeente Zoetermeer van woensdag 11 oktober 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |