ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1325 / 1326 / 1327 >

'Bureaucratie vertraagt RandstadRail'

dinsdag 2 oktober 2007

Het lijkt er op dat de problemen met RandstadRail niet meer door de techniek worden veroorzaakt, maar door bureaucratie. Dat zegt D66 in Zoetermeer.

Het Stadsgewest Haaglanden en de inspectie Verkeer en Waterstaat kunnen het niet eens worden. Volgens het stadsgewest voldoet het traject Zoetermeer - Den Haag inmiddels aan alle veiligheidseisen om eindelijk met passagiers te kunnen rijden. Maar de inspectie wil daar nog geen groen licht voor geven.

Het sein om mét passagiers tussen Zoetermeer en Den Haag te gaan rijden staat dus nog op rood. Het probleem is dat het stadsgewest Haaglanden, die de opdrachtgever voor het miljardenproject is, en de inspectie verkeer en waterstaat het niet eens zijn over veiligheidseisen.

Volgens de inspectie verkeer en waterstaat zijn er nog twee problemen waarom er geen groen licht gegeven kan worden. Veilig-heidseisen voor de wissels en de ligging van de rails bij station Voorweg-Hoog in Zoetermeer.


Bericht geplaatst op zaterdag 6 oktober 2007
Bron: Omroep West; dinsdag 2 oktober 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |