ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1348 / 1349 / 1350 >

Service Regiotaxi blijft kwakkelen

vrijdag 2 maart 2007

Het aantal klachten over de Regiotaxi is weer toegenomen. Vergeleken met januari, was er vorige maand sprake van een verdubbeling tot gemiddeld tien per dag.

Dat blijkt uit een overzicht van eigenaar BTR Personenvervoer aan het gemeentelijke samenwerkingsverband Stadsgewest Haaglanden. Vooral belden mensen boos op met BTR over het te laat komen van een taxi, klantvriendelijkheid van de chauffeur en niet correcte facturen. De problemen met de rekeningen zouden te maken hebben met het mis gaan van het verzenden van passen in augustus, vorig jaar. Na de huidige 'factuurronde' moet dat probleem verholpen zijn.

BTR geeft aan te kampen te hebben gehad met een griepgolf. Daardoor viel veel ervaren personeel uit. Verder waren er problemen met de telefooncentrale die soms het liet afweten. Het gevolg was dat er op sommige dagen mensen lang aan de telefoon moesten wachten. BTR heeft vaker last van onbetrouwbaarheden bij de netwerkaanbieder die het telefoonverkeer verzorgt. Vandaar dat er strengere maatregelen worden genomen, staat in het overzicht.

Sinds BTR Personenvervoer in september de service overnam van Connexxion, werd maar driekwart van de taxiritten op tijd uitgevoerd. Vorige maand was het kwaliteitspercentage rond negentig procent, maar daar zit de laatste weken geen groei in. Haaglanden als uitvoerder had eerder een eis gesteld dat zeker 95 procent van de ritten op tijd moest worden uitgevoerd.

Vorige maand heeft BTR Personenvervoer een nieuwe directeur gekregen. De voormalige lokale ondernemer heeft meer kennis van het gebied. Daardoor verwacht BTR een groei van de betrouwbaarheid van de service.


Bericht geplaatst op zaterdag 3 november 2007
Bron: Omroep West; vrijdag 2 maart 2007
Meer nieuwsberichten over | Regiotaxi

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |