ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1352 / 1353?print=1 / 1354 >

Extra trams bij drukte op Randstadrail

zondag 7 oktober 2007

HTM zet extra trams in op Randstadrail 4 (traject Den Haag - Zoetermeer Oosterheem) als de geplande dienstregeling ontoereikend is om alle passagiers snel en comfortabel te kunnen vervoeren. Dat zegt HTM-woordvoerder Wetters in een reactie op kritiek van reizigersorganisatie Rover over de frequentie waarop lijn 4 vanaf vandaag rijdt.

Volgens de dienstregeling stopt in de spits één keer per 7,5 minuut een tram op het traject. Dat is volgens Rover minder vaak dan beloofd en de organisatie voorziet grote drukte in de trams.

HTM ontkent dat in strijd met afspraken wordt gehandeld. "Het wachten is alleen op het moment dat ook RandstadRail 3 tussen Den Haag en Zoetermeer mag gaan rijden. Dan stopt op veel stations om de paar minuten een tram."

Volgens de vervoerder worden de vervangende buslijnen nog niet meteen opgeheven en kunnen indien nodig extra trams op lijn 4 worden ingezet.


Bericht geplaatst op zondag 4 november 2007
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zondag 7 oktober 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |