ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1356 / 1357 / 1358 >

Mannetjes van de wissels

vrijdag 9 november 2007

Waarom rijdt Randstadrail toch zo langzaam bij halte Ternoot en wie zijn toch die mannen die daar bij de rails staan? De voertuigen van Randstadrail, dat sinds kort weer op alle trajecten tussen Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam in gebruik is, matigen nog hun snelheid bij Ternoot uit veiligheidsoverwegingen.
De mannen, medewerkers van HTM, hebben de laatste weken daar handmatig de wissels omgezet, omdat het beveiligingssysteem nog storingen vertoonde. De hele dag en avond stonden zij daar om de voertuigen in het juiste spoor te geleiden.
Volgens HTM werkt het systeem nu wel goed. "Het is in principe niet meer nodig dat onze medewerkers daar staan," aldus woord-voerder Frank Wetters.
"Maar we hebben afgesproken dat ze nog een tijdje daar blijven als extra veiligheid. Vandaar dat ook de bestuurders daar langzaam rijden. Het is natuurlijk gevaarlijk om met volle snelheid te rijden als er zo dicht bij het spoor medewerkers staan."


Bericht geplaatst op maandag 12 november 2007
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van vrijdag 9 november 2007
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |