ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1365 / 1366 / 1367 >

RR3 en RR4: gewijzigde route vanwege ongeval bij Voorweg

dinsdag 6 november 2007

Vanwege een ongeval rijden RR3 en RR4 momenteel (dinsdag 6 november) een gewijzigde route. Vanuit Den Haag rijden beide lijnen niet verder dan halte Leidschenveen. In Zoetermeer rijden beide lijnen tussen Javalaan en Centrum West. De halte Voorweg Laag en alle halten op de Krakeling vervallen.

RandstadRail 3
RandstadRail 3 rijdt momenteel tussen Den Haag Loosduinen en halte Leidschenveen. De rest van het traject richting Zoetermeer vervalt in beide richtingen. De voertuigen van RandstadRail 3 die zich nu in Zoetermeer bevinden, rijden via de route van RandstadRail 4 tussen Centrum West en Javalaan v.v.

RandstadRail 4
RandstadRail 4 rijdt momenteel tussen Den Haag De Uithof en halte Leidschenveen. Ook rijden er voertuigen op het traject in Zoetermeer, tussen halte Centrum West en Javalaan. De halte Voorweg Laag vervalt.

Vervallen halten
Een deel van het traject van RandstadRail in Zoetermeer is momenteel niet toegankelijk. De volgende halten vervallen: Voorweg Laag, Leidsewallen, De Leyens, Buytenwegh, Voorweg Hoog, Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen en Dorp.

Verwachte duur
Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de stremming gaat duren.


Bericht geplaatst op zaterdag 1 december 2007
Bron: HTM; dinsdag 6 november 2007
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |