ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1388 / 1389 / 1390 >

RandstadRail bedient late stappers

maandag 25 februari 2008

Goed nieuws voor stappers die graag uitgaan in Den Haag. Het openbaar vervoer wordt in het weekeinde 's nachts uitgebreid. Lijn 3 van RandstadRail rijdt zowel vrijdag- als zaterdagnacht een extra late rit die vanaf Den Haag Centraal Station (CS) vertrekt om 1:19 uur. Vanuit Zoetermeer rijdt om 1:51 uur een laatste sneltram terug tot aan Den Haag CS.
Daarna neemt de nachtbus van vervoersbedrijf HTM het vervoer over tussen Den Haag en Zoetermeer. Van 2:30 uur tot 5:30 uur vertrekt ieder uur bus N6 vanuit het centrum van Den Haag. Deze rijdt via het Centraal Station over de A12 en de Afrikaweg naar Zoetermeer Centrum West. Daarna keert bus M6 via de Amerikaweg (langs de Boerderij en Locomotion) over de N469 terug naar Den Haag. In het centrum van Den Haag sluiten de nachtbussen N1 tot en met N6 op elkaar aan, zodat er ook tussen Scheveningen en Zoetermeer een busverbinding is.
RandstadRail lijn 3 is toegankelijk met de gebruikelijke vervoersbewijzen zoals de strippenkaart. Voor de nachtbus geldt een speciaal tarief. Zowel in de voorverkoop als bij de chauffeur betalen reizigers 3,80 euro voor een enkele reis. Dat is inclusief een eventuele overstap op een andere nachtbus.
Wie de exacte rijtijden van Randstadrail en de nachtbussen van vervoersbedrijf HTM wil weten, kan de website www.htm.nl raadplegen.


Bericht geplaatst op woensdag 27 februari 2008
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 25 februari 2008
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |