ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 139 / 140 / 141 >

Informatievoorziening Stadslijn slecht

woensdag 26 december 2001

In het voorjaar van 2001 heeft reizigersorganisatie ROVER de omroep in de trein bijgehouden. Hierdoor kreeg men een beeld van de kwantiteit (niet de kwaliteit) van het gemiddelde omroepgedrag van de machinist of de conducteur.
Wat betreft de Zoetermeer Stadslijn, deze springt negatief uit het onderzoek.

Gemiddeld werd 73% van de stations omgeroepen, in stoptreinen 67%. In de Zoetermeer Stadslijn werd echter maar 51% van de stations omgeroepen. Met andere woorden, slechts de helft van de machinisten nam de moeite deze service te verlenen. Hiermee staat de Stadslijn als laagste genoteerd.
Bij de 25 gevallen van vertragingen en uitval die in de meetperiode voorkwamen, werd slechts in 12% (dus drie maal) van de gevallen iets omgeroepen door de machinist. Ook dit is de slechtste score. Het landelijk gemiddelde was 27%, van stoptreinen 25%.

Voor de liefhebber, het gehele rapport is te bestellen bij ROVER: maak zes euro over op girorekening 2395021, tnv vereniging ROVER, Amersfoort, onder vermelding van 'rapport Goedemorgen dames en heren 2001'. Leden van ROVER betalen 3,50 euro. Melen kan ook.


Bericht geplaatst op woensdag 26 december 2001
Eigen nieuws; woensdag 26 december 2001
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |