ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1400 / 1401?print=1?print=1 / 1402 >

Stormoverlast: omleidingen trams en RandstadRail

woensdag 12 maart 2008

Vanwege stormoverlast is het gebied rondom Den Haag Centraal Station momenteel afgesloten. Trams 2, 6, 9, 10 (spitslijn), 15, 16, 17 en RandstadRail 3 en 4 rijden een omleidingroute.

In verband met harde windstoten is de Rijnstraat op last van de hulpdiensten afgesloten. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de afsluiting en de daarmee gepaard gaande omleidingen gaan duren.

RR 3 en RR 4 richting Zoetermeer
RandstadRail 3 rijdt vanaf Loosduinen de normale route naar de Noordwest Buitensingel. Vanaf de Noordwest Buitensingel rijdt de tram naar de Monstersestraat en vervolgens dan via de route van RandstadRail 4 naar De Uithof. De halten 'MCH Westeinde', 'Brouwersgracht', 'Grote Markt' en 'Spui' vervallen.
RandstadRail 4 rijdt vanaf De Uithof de normale route naar de Monstersestraat, en gaat daarna verder als RandstadRail 3 richting Loosduinen. De halten 'MCH Westeinde', 'Brouwersgracht', Grote Markt' en 'Spui' vervallen.
Reizigers met bestemming Den Haag Centraal of Zoetermeer kunnen bij de halte 'Monstersestraat' overstappen op tram 2 of op de extra pendeltrams naar Den Haag Centraal. Deze trams rijden naar de hulphalte 'Centraal Station' (in de Schedeldoekshaven, naast het ministerie van VROM).
Vanaf Centraal Station reist u verder met RR 3 richting Zoetermeer Centrum-West of RR 4 richting Zoetermeer Javalaan.

RR 3 en RR 4 richting Den Haag
Vanuit Zoetermeer rijden RandstadRail 3 en RandstadRail 4 de normale route tot en met Den Haag Centraal Station v.v. Reizigers met bestemming Den Haag centrum, Loosduinen of De Uithof kunnen in de Schedeldoekshaven overstappen op tram 2 (richting Kraayenstein) of een pendeltram naar de halte 'Monstersestraat'. Vanaf de halte 'Monstersestraat' vertrekken RR 3 richting Loosduinen en RR 4 richting De Uithof.
De halten 'Spui', 'Grote Markt', 'Brouwersgracht' en 'MCH Westeinde' vervallen.


Bericht geplaatst op woensdag 12 maart 2008
Bron: HTM; woensdag 12 maart 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |