ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1404 / 1405 / 1406 >

RR 3 en 4: aangepaste route en pendelbussen i.v.m wisselstoring

vrijdag 14 maart 2008

Vanwege een wisselstoring rijden RandstadRail 3 en 4 momenteel een aangepaste route. Een deel van het traject is overgenomen door pendelbussen.

Vanuit Den Haag rijden RR 3 en 4 tot en met de halte Forepark en dan weer terug richting Den Haag. In Zoetermeer rijden RR 3 en 4 op de Krakeling en naar Oosterheem.
Tussen de halten Forepark en Zoetermeer Centrum West v.v. zijn pendelbussen ingezet.

Extra reistijd
Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de stremming gaat duren. Reizigers wordt geadviseerd rekening te houden met extra reistijd vanwege een eventuele extra overstap. HTM biedt excuses aan en doet haar best de overlast voor reizigers tot een minimum te beperken.

Aanvulling 15:08
RandstadRail 3 en 4 hebben de normale, volledige route weer hervat. Reizigers wordt geadviseerd de eerste tijd nog wel rekening te houden met enige vertraging.

Een deel van het traject van RandstadRail (tussen Forepark en en Zoetermeer Centrum West) werd vrijdagmiddag enige tijd overgenomen door pendelbussen, in verband met een wisselstoring. Inmiddels is de wisselstoring ten einde en komt de normale dienstregeling weer op gang.


Bericht geplaatst op vrijdag 14 maart 2008
Bron: HTM; vrijdag 14 maart 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |