ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1406 / 1407 / 1408 >

RR 3, RR 4, tram 2: omleiding vanwege ontsporing

vrijdag 21 maart 2008

Vanwege een ontspoord railslijpvoertuig bij de Brouwersgracht rijden tram 2 en RR 3 en RR 4 momenteel een omleidingroute.

RR 3 en 4 komende vanuit Zoetermeer
RR 3 en 4 rijden niet verder dan halte 'Laan van Nieuw Oost-Indië', en gaan van daar terug naar Zoetermeer. Reizigers met bestemming Loosduinen kunnen bij de halte 'Laan van NOI' (op straatniveau) overstappen op tram 2 richting Kraayenstein. Reizigers met bestemming De Uithof kunnen bij de halte 'Laan van NOI' (op straatniveau) overstappen op tram 2 richting Kraayenstein en meereizen tot en met de halte 'De La Reyweg'. Daar kunt u overstappen op RR 4 naar De Uithof.

RR 3 en 4 in Den Haag
RandstadRail 3 rijdt vanaf Loosduinen de normale route naar de Noordwest Buitensingel. Vanaf de Noordwest Buitensingel rijdt de tram naar de Monstersestraat en vervolgens dan via de route van RandstadRail 4 naar De Uithof. De halten 'MCH Westeinde', 'Brouwersgracht', 'Grote Markt' en 'Spui' vervallen.
RandstadRail 4 rijdt vanaf De Uithof de normale route naar de Monstersestraat, en gaat daarna verder als RandstadRail 3 richting Loosduinen. De halten 'MCH Westeinde', 'Brouwersgracht', Grote Markt' en 'Spui' vervallen.
Reizigers met bestemming Zoetermeer Centrum-West (RR 3) of Zoetermeer Javalaan (RR 4) kunnen bij de halte 'De La Reyweg' overstappen op tram 2 richting Leidschendam Noord en meereizen tot halte 'Station Laan van NOI'. Daar kunt u overstappen op RR 3 en RR 4.

Tram 2
Tram 2 rijdt in beide richtingen via de route van tram 6 (langs het Hobbemaplein) tussen de halten 'De La Reyweg' en 'Grote Markt'. De tussengelegen halten 'Monstersestraat', 'MCH Westeinde' en 'Brouwersgracht' vervallen. Extra reistijd
Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de stremming gaat duren. Reizigers wordt geadviseerd rekening te houden met een langere reistijd. HTM probeert de overlast voor reizigers tot een minimum te beperken en biedt bij voorbaat excuses aan voor eventuele overlast.

Aanvulling 10:15

Tram 2, RandstadRail 3 en RandstadRail 4 hebben de normale route weer hervat. Reizigers wordt geadviseerd de eerste tijd nog wel rekening te houden met vertraging in de dienstregeling.


Bericht geplaatst op vrijdag 21 maart 2008
Bron: HTM; vrijdag 21 maart 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |