ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1407 / 1408 / 1409 >

Verkeersbesluit: Busstation Centrum West

vrijdag 21 maart 2008

De openbare ruimte van het busstation Centrum West, vooral bestaande uit wegverharding voor de bussen om de perrons op het busstation te kunnen bereiken, wordt gesloten voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee, met uitzondering van lijnbussen als bedoeld in artikel 73, sub e, van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Lijnbussen zijn bussen die gebruikt worden voor het verrichten van openbaar vervoer in de zin van de Wet personenvervoer 2000.

Bezwaar indienen:
Als u bezwaar tegen een besluit hebt (wordt aangegeven bij het besluit), kunt u dat met de reden van uw bezwaar erbij, binnen zes weken na de datum van deze publicatie indienen bij burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Ondanks het indienen van een bezwaarschrift treedt het besluit in werking. Wilt u dit niet en is spoed vereist, dan kunt u, als u een bezwaarschrift hebt ingediend, een verzoek tot voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Ter inzage: vanaf dinsdag 25 maart 2008, gedurende zes weken, bij de balie Bouwen en wonen in de centrale hal van het Stadhuis.
Informatie: op werkdagen, tussen 09.00 en 12.00 uur, op telefoonnummer (079) 346 9587.


Bericht geplaatst op vrijdag 21 maart 2008
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 21 maart 2008
Meer nieuwsberichten over | Centrum West

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |