ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1425 / 1426 / 1427 >

RR 3 en RR 4: pendelbussen bij CS van 4 - 8 mei na 22:00 uur; ook 25 - 29 mei en 15-18 juni

zondag 4 mei 2008

Van 4 tot en met 8 mei rijden RandstadRail 3 en 4 's avonds na 22:00 uur een omleidingroute. Een deel van het traject wordt dan overgenomen door pendelbussen. Tot 22:00 uur rijden RR 3 en 4 de normale route.
Ook geldig van 25 t/m 29 mei, en 15 t/m 18 juni

Tussen Den Haag Centraal Station en de halten 'Beatrixkwartier' (RandstadRail) en Ternoot (tram) vinden in de avonduren werkzaamheden plaats. Ook voor trams 2 en 6 geldt een omleidingroute. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Na deze eerste fase, volgen in mei en juni nog twee keer soortgelijke omleidingen.

RandstadRail 3 richting Loosduinen
RandstadRail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West de normale route naar halte 'Laan van NOI' en vervolgens weer terug naar Zoetermeer Centrum West.
Bij de halte 'Laan van NOI' kunnen reizigers overstappen op de pendelbus die via Centraal Station naar de halte 'Monstersestraat' rijdt. (De bus stopt bij Laan van NOI in de Anna van Hannoverstraat, voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.) Vanaf de halte 'Monstersestraat' vertrekt RandstadRail 3 naar Den Haag Loosduinen.

RandstadRail 3 richting Zoetermeer Centrum West
RandstadRail 3 rijdt vanaf Den Haag Loosduinen de normale route naar halte 'Elandstraat'. RandstadRail 3 gaat vervolgens rechtsaf naar halte 'Monstersestraat' van RandstadRail 4, en vervolgt van daar de route van RandstadRail 4 naar Den Haag De Uithof.
Bij de halte 'Monstersestraat' kunnen reizigers overstappen op de pendelbus die via Centraal Station naar de halte 'Laan van NOI' rijdt. De bus stopt bij Laan van NOI in de Anna van Hannoverstraat, voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Bij de halte 'Laan van NOI' vertrekt RandstadRail 3 naar Zoetermeer Centrum West.
RandstadRail 4 richting De Uithof
RandstadRail 4 rijdt vanaf Zoetermeer Javalaan de normale route naar halte 'Laan van NOI' en vervolgens weer terug naar Zoetermeer Javalaan.
Bij de halte 'Laan van NOI' kunnen reizigers overstappen op de pendelbus die via Centraal Station naar de halte 'Monstersestraat' rijdt. (De bus stopt bij Laan van NOI in de Anna van Hannoverstraat, voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.) Vanaf de halte 'Monstersestraat' vertrekt RandstadRail 4 naar De Uithof.

RandstadRail 4 richting Zoetermeer Javalaan
RandstadRail 4 rijdt vanaf Den Haag De Uithof de normale route naar halte 'Monstersestraat'. RandstadRail 4 gaat vervolgens linksaf naar halte 'Elandstraat' van RandstadRail 3, en vervolgt van daar de route van RandstadRail 3 naar Den Haag Loosduinen.
Bij de halte 'Monstersestraat' kunnen reizigers overstappen op de pendelbus die via Centraal Station naar de halte 'Laan van NOI' rijdt. De bus stopt bij Laan van NOI in de Anna van Hannoverstraat, voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Bij de halte 'Laan van NOI' vertrekt RandstadRail 4 naar Zoetermeer Javalaan.


Bericht geplaatst op vrijdag 2 mei 2008
Bron: HTM; vrijdag 2 mei 2008
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |