ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1438 / 1439 / 1440 >

Bordeauxstraat wil bussluis

dinsdag 25 maart 2008

De Leidse- en Delftsewallen worden binnen twee jaar afgesloten voor verkeer. Hiermee komt er een einde aan het verkeer dwars door het historische centrum van Zoetermeer. Een eventueel alternatief voor de verkeersstroom door het centrum zou het openstellen van de bussluis in de Bordeauxstraat kunnen zijn.

"De bussluis weer opengooien? Dat lijkt mij niet zo handig," meent mevrouw Hagen. Zij woont in de Bordeauxstraat en kijkt vanuit haar huis uit over de bewuste bussluis. "Ik denk dat het beter is om de situatie te laten zoals hij nu is. De weg is al smal, en met een toestromend aantal auto's wordt de kans op verkeersopstoppingen een stuk groter. Je ziet nu al dat er toch mensen zijn die door de sluis heen proberen te rijden. Dat krijg je dan natuurlijk continu. Het lijkt mij allemaal niet zo handig."

Ook mijnheer Van Puffelen woont in de Bordeauxstraat en hij zit om een andere reden niet te wachten op een heropening voor het normale verkeer.

"Ik denk dat het grote gevaren voor de schooljeugd oplevert. Je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren, als de auto's vrij spel krijgen. Ik denk dat het hier dan één grote racebaan wordt. Als het aan mij ligt, blijft de situatie zoals hij is. Sterker nog, maak die sluis nog maar wat breder. Dan kan die enkeling die er nu doorheen wil rijden, er straks echt niet meer door," aldus Van Puffelen.


Bericht geplaatst op maandag 12 mei 2008
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van dinsdag 25 maart 2008
Meer nieuwsberichten over | Bus algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |