ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1468 / 1469 / 1470 >

Reuzenvoetbal onder trein gewaaid in Zoetermeer

zondag 22 juni 2008

Een reuzenvoetbal is door de sterke wind van het Bastionhotel in Zoetermeer gewaaid. De voetbal kwam op het spoor terecht, waar een trein niet op tijd kon stoppen. De voetbal raakte verstrikt onder de trein. Het treinverkeer werd stilgelegd, en de passagiers moesten de trein verlaten. Vanuit een politiehelikopter zijn overzichtsfoto’s gemaakt.
Niemand is gewond geraakt; de passagiers konden de trein verlaten en zijn naar station Zoetermeer Oost gelopen, waar ze verder vervoerd werden per bus. Het treinverkeer is rond 16:30 uur weer op gang gekomen.

Aanvulling AD
Een rukwind blies de bal, met een doorsnede van 4 à 5 meter, omstreeks half drie van het dak op de spoorbaan. Bij de botsing met de aanstormende intercity raakte niemand gewond. Wel werden enkele schakel- en relaiskasten langs de spoorbaan beschadigd.
Het hotel had als instructie dat de bal bij harde wind moest worden weggehaald. Die instructie lijkt niet te zijn nageleefd. De spoorwegpolitie heeft de zaak in onderzoek.


Bericht geplaatst op zondag 22 juni 2008
Eigen nieuws; zondag 22 juni 2008
Meer nieuwsberichten over | Trein algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |