ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1479 / 1480 / 1481 >

Kabelbreuk hindert treinreizigers

maandag 4 augustus 2008

Een kabelbreuk bij de spoorwegovergang in de provinciale weg N219 leidt tot overlast voor treinreizigers. Tussen Zoetermeer Oost en Gouda rijden daarom tot zeker vijf uur geen treinen.

Reizigers tussen Den Haag Centraal en Amersfoort/Utrecht Centraal kunnen omreizen via Schiphol. Reizigers tussen Den Haag Centraal en Woerden kunnen omreizen via Leiden Centraal. Reizigers tussen Den Haag Centraal en Gouda kunnen omreizen via Rotterdam Centraal.

Tegen een uur bleek dat een van de twee leiddraden aan de bovenleiding kapot getrokken was. Nog slechts een spoor was daardoor bruikbaar. Ook de provinciale weg is enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest vanwege de reparatiewerkzaamheden.

Spoorwegbeheerder Prorail kan nog niet aangeven waardoor de kabels het hebben begeven. Mogelijk dat een vrachtwagen met een te hoge lading tegen de leiddraden is gereden. De woordvoerder kon dit echter niet bevestigen. "Toen wij met de reparatie begonnen, stond er geen vrachtwagen. Het is ons niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren."

De verwachting is dat na vijf uur het normale treinverkeer weer hervat kan worden.


Bericht geplaatst op maandag 4 augustus 2008
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 4 augustus 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |