ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1496 / 1497 / 1498 >

Kunstproject 'Reiziger in Cultuur' in Zoetermeer

woensdag 17 september 2008

Zondagmiddag 21 september vindt in Zoetermeer het kunstproject 'Reiziger in Cultuur' plaats van 12:00 - 16:00.
HTM RandstadRail stelt acht halteperrons op lijn 3 beschikbaar voor culturele activiteiten. De perrons staan garant voor presentaties door speciale gasten: schrijvers, acteurs, kunstenaars, musici , cineasten, een filosoof, een chefkok en een architect. Op zondag 21 september kunnen reizigers in Zoetermeer kosteloos reizen tussen de haltes in zone 5451 en 5441. Acht haltes worden hierdoor culturele ontmoetingsplaatsen.
Bij RandstadRail-halte Voorweg laag zullen de groepen 'La Balancoire' en 'Trio Infernal' een gratis toegankelijk optreden verzorgen.
Het project is uitnodigend voor de individuele reiziger. De aangeboden culturele bagage kan men meenemen op reis. "We zijn allemaal reizigers in het leven. Reizen is onderweg zijn en bij de pleisterplaatsen wel of geen 'bagage' meenemen. In dit geval 'culturele bagage'. Haltes zijn bedoeld om in- en uit te stappen, stil te staan en richting te kiezen. De perrons worden op deze zondag inspirerende pleisterplaatsen. Het kennismaken met bijzondere gasten. Ontmoetingen die prikkelen tot nadenken, die je uitnodigen om aandachtig te kijken en te beleven."
De acht halterperrons zijn: Centrum West, Dorp, Driemanspolder, Meerzicht, Palenstein, Stadhuis Bibliotheekzijde, Stadhuis stadshartkant en Voorweg laag.
Er worden deze week ook nog flyers uitgedeeld met aan de onderkant een coupon. Met deze coupon kan op zondag 21 september iemand gratis meereizen. Meer informatie: www.cultuurpodiumboerderij.nl.

www.evenementnieuws.nl, 17 september 2008


Bericht geplaatst op vrijdag 19 september 2008
Bron: zie bericht
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen | Kunst

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |