ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1516 / 1517 / 1518 >

Twee treinen botsen bij Gouda

zaterdag 11 oktober 2008

Bij station Gouda zijn zaterdagochtend twee treinen op elkaar gebotst. Het gaat om de passagierstrein van Den Haag naar Groningen en de Thalys naar Parijs.
Bij spoorbeheheerder ProRail is niet bekend of er gewonden zijn. Volgens een ambulancemederker ter plekke zijn er geen mensen bekneld of ernstig gewond geraakt.

Spoorbeheerder ProRail en treinreizigers zitten door de botsing met een probleem. Tussen Den Haag en Delft rijden dit weekeinde geen treinen omdat het spoor er wordt vernieuwd. De Thalys, die normaal van Den Haag naar Rotterdam CS rijdt, en andere treinen werden omgeleid via Gouda, maar die route is door de botsing niet meer te gebruiken.
ProRail kan reizigers vanuit Den Haag en Rotterdam richting Utrecht dan ook geen alternatief reisadvies meer bieden. Wel zullen bussen worden ingezet. Door het ongeval rijden er bovendien minder treinen van en naar Gouda en tussen Utrecht Centraal en Amersfoort Schothorst.


Bericht geplaatst op zaterdag 11 oktober 2008
Bron: Nu.nl; zaterdag 11 oktober 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda | Persoonlijke ongevallen

Peter Roskott heeft op zondag 12 oktober 2008 de volgende reactie geplaatst.

2 treinen botsen bij Gouda

Stoptrein Den Haag CS-Gouda rijden op zondag 12 oktober j.l. volgens dienstregeling. Er wordt met dubbeldeksmaterieel gereden. Voldoende zitplaatscapaciteit.

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |