ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1517 / 1518 / 1519 >

RandstadRail: nieuwe dienstregeling vanaf 20 oktober

maandag 20 oktober 2008

Naast de vertrouwde RandstadRail 3 (RR 3) en RandstadRail 4 (RR 4) rijden vanaf maandag 20 oktober ook RR 3K en RR 4K. De 'K' staat voor kort, want deze lijnen rijden in de ochtend- en avondspits een zogenaamd kort traject langs een belangrijk deel van de route van RandstadRail. Dankzij die extra ritten bovenop de normale dienstregeling van RR 3 en RR 4, stopt op een groot aantal halten maar liefst elke 2,5 minuut een voertuig!

De nieuwe dienstregeling is vanaf nu verkrijgbaar bij HTM Klantenservice en in de RandstadRail-voertuigen, en vanaf 17 oktober op www.htm.net.

3K: kort traject tussen Zoetermeer Centrum-West en Den Haag
RR 3K rijdt in de spits een kort traject tussen Zoetermeer Centrum - West < > Den Haag De Savornin Lohmanplein en stopt bij alle tussengelegen halten.
Dat betekent dat RR 3K richting Den Haag, zowel in de ochtend- als avondspits, tot de halte De Savornin Lohmanplein rijdt (en niet op het traject Hoefbladlaan-Arnold Spoelplein).
En dat RR 3K richting Zoetermeer, alleen in de ochtendspits, rijdt tot Centrum-West, en niet door de krakeling in Zoetermeer.

4K: kort traject tussen Zoetermeer Javalaan en Den Haag
RR 4K rijdt in de spits een kort traject van Zoetermeer Javalaan naar Den Haag Monstersestraat en stopt bij alle tussengelegen halten. In tegenstelling tot RR 4, rijdt RR 4K dus niet op het traject De La Reyweg - De Uithof.


Bericht geplaatst op zondag 12 oktober 2008
Bron: HTM; maandag 20 oktober 2008
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |