ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1547 / 1548 / 1549 >

Nog steeds hinder voor treinreizigers door ongeval

dinsdag 4 november 2008

Treinreizigers op het traject Den Haag - Gouda moeten dinsdag in de avondspits rekening houden met vertragingen. De passagiers ondervinden nog steeds hinder van een ontsporing van een trein die in de ochtend plaatsvond. Toen botsten een auto en een trein op een spoorwegovergang op de Vijfde Tochtweg in Moordrecht.

Een woordvoerder van ProRail liet weten dat de werkzaamheden om de trein en het autowrak op te ruimen, om 17:00 uur beginnen. Tussen Zoetermeer Oost en Gouda zijn bussen ingezet. Er rijden geen intercity's tussen Gouda en Den Haag Centraal. De zegsman verwacht dat het traject na de avondspits weer in orde is.

Spoor
Een woordvoerster van de politie liet weten dat de automobilist op een bussluis terecht kwam toen hij het spoor overging. Daar wilde hij niet wezen, dus reed hij achteruit.
"Maar mist en achteruitrijden gaan niet goed samen", aldus de zegsvrouw. De auto kwam vast te zitten op de overgang.

Waarschuwingslichten
De inzittenden probeerden de auto weg te duwen maar maakten zich uit de voeten toen de spoorbomen omlaag gingen en de waarschuwingslichten aan. Zij bleven ongedeerd.

Een trein schepte de auto die vervolgens een tegemoetkomende trein schampte. Volgens de politie vielen er geen gewonden onder de treinpassagiers. De ongeveer negenhonderd treinreizigers moesten overstappen in andere treinen.


Bericht geplaatst op maandag 17 november 2008
Bron: Nu.nl; dinsdag 4 november 2008
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda | Persoonlijke ongevallen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |