ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 154 / 155 / 156 >

Werkzaamheden 18, 19, 20, 21, 25 en 26 maart; 8, 9, 10, 11, 15 en 16 april

maandag 18 maart 2002

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 maart, en maandag 25 en dinsdag maart, rijden er na 21:05 minder treinen op de Zoetermeer Stadslijn, en geen treinen op de Hofpleinlijn. Dit heeft te maken met de (broodnodige) spoorvernieuwing tussen Den Haag Laan van NOI en Voorburg 't Loo. Hierdoor is een spoor buiten gebruik, de ander is normaal in dienst.

De Zoetermeer Stadslijn rijdt slechts twee keer per uur, enkel linksom. De treinen vertrekken om .25 en .55 uit Den Haag Centraal, normaal gesproken de vertrektijd van de rechtsom. De tijden op de lus zijn dan ook evenredig een kwartier verschoven. Op de stations Laan van NOI, Voorburg 't Loo en Leidschendam-Voorburg wordt in beide richtingen het spoor uit Den Haag aangedaan. De eerste trein volgens de aangepaste dienstregeling is die van 21:25 vanaf Centraal. De trein van 21:10 rijdt niet.

De Hofpleinlijn rijdt niet tussen Den Haag en Pijnacker. Er rijden twee keer per uur rechtstreekse NS-snelbussen tussen beide plaatsen. Tussen Pijnacker en Rotterdam Hofplein/Centraal rijden de treinen normaal. Reizigers van de stations Laan van NOI, Voorburg 't Loo en Leidschendam-Voorburg naar Pijnacker en verder, reizen met de trein naar Den Haag Centraal, waar ze de bus naar Pijnacker nemen. Andersom geldt dit uiteraard ook.

Aanvulling 29 maart 2002
In de nacht van 26 op 27 maart liepen de werkzaamheden uit, waardoor in de ochtendspits minder treinen reden op de Zoetermeer Stadslijn, en geen op de Hofpleinlijn tussen Pijnacker en Den Haag Centraal. Er reden bussen tussen Pijnacker en Centrum West.

Aanvulling 10 april 2002
Deze maatregelen gelden ook van maandag 8 tot donderdag 11 april, en op maandag 15 en dinsdag 16 april.


Bericht geplaatst op zaterdag 16 maart 2002
Eigen nieuws; zaterdag 16 maart 2002
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |