ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1551 / 1552 / 1553 >

Ontplofte lift voorlopig onbruikbaar

vrijdag 21 november 2008

De lift van Randstadrailstation Meerzicht die woensdagavond werd opgeblazen, is voorlopig buiten gebruik. Reizigers moeten in afwachting van de reparatie, gebruik maken van de hellingbaan.
Volgens de HTM valt nog niet te zeggen wanneer de lift weer dienst kan doen. "Kan weken, misschien wel maanden duren. Dat hangt af van de leverancier," zegt een woordvoerster van het vervoerbedrijf.

Onbekenden ontstaken woensdagavond omstreeks 23 uur een explosief in de lift. Door de klap sprongen de ramen uit de sponningen. De ravage was groot. De technische recherche heeft de zaak in onderzoek. Ze zal onder meer de opnamen bekijken die zijn gemaakt door beveiligingscamera's op het station.

Het is de politie er veel aan gelegen de daders van deze vernieling te kunnen aanhouden. Daarom doet ze een oproep aan getuigen en aan anderen die informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de dader(s), om contact op te nemen met de recherche van politiebureau Zoetermeer (0900-8844). Wie liever anoniem belt kan dat doen via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Als het politieonderzoek resulteert in de aanhouding van verdachten, kunnen die, als de rechter hen uiteindelijk schuldig verklaart, volgens de HTM rekenen op een forse schadeclaim.


Bericht geplaatst op vrijdag 21 november 2008
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van vrijdag 21 november 2008
Meer nieuwsberichten over | Vandalisme op stations | Liften

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |