ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1587 / 1588 / 1589 >

Leidschenveen wacht nog steeds

maandag 15 januari 2007

Ze kwamen in hun nieuwbouwwijk wonen met de belofte van een snelle tramverbinding met de Haagse binnenstad. Maar op enkele weken RandstadRail na, moeten Leidschenveners het nog steeds doen met een lijnbus. Of met een van de twee auto's die er bij de meeste gezinnen voor de deur staan.
"De ontsluiting van deze wijk is altijd al een probleem geweest," zegt bewoner Terry Schmidt. "Wat mij vooral stoort is de informatievoorziening rond 'RampstadRail'. Op de website verwacht je alle feiten te vinden, maar de informatie is niet toereikend. Ik ga nu met bus 42 naar mijn werk. Straks verdwijnt die lijn, maar hoe het dan gaat met abonnementen en of er een overgangsperiode komt? En ik ben bang dat je straks in stampvolle bussen naar station Leidschenveen komt te zitten, voor velen is het te ver lopen."
"De bus staat elke ochtend op de A12 in de file," zegt Nicole Maliepaard. "Mijn man werkt in Den Haag en zal blij zijn als RandstadRail eindelijk gaat rijden. Ik ook, want ik werk in Rotterdam en kan dan de Erasmuslijn. We zijn toch voor de voorzieningen hier komen wonen," zegt ze.
Maar of iedereen straks op de sneltram stapt? "Ik heb het geprobeerd," vertelt Yvonne Snelders. "Mijn fiets durfde ik niet op het station te laten staan en toen er eerst een volle tram voorbij reed, kwam er nooit meer een volgende. Ik ben voorlopig blij met mijn auto."


Bericht geplaatst op zondag 4 januari 2009
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 15 januari 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |