ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1628 / 1629 / 1630 >

Noodkap bomen bij RandstadRail

vrijdag 6 maart 2009

De gemeente gaat op korte termijn noodkap plegen voor een nader te bepalen aantal bomen die een direct gevaar opleveren voor Randstadrail. Het exacte aantal is nog niet bekend en wordt in het terrein bepaald. Het gaat om bomen die of te dicht op het spoor staan en dreigen om te vallen of takken verliezen die op de bovenleiding van de rails terecht kunnen komen.

HTM ondervindt daar steeds meer last van. Haaglanden als beheerder van RandstadRail en de HTM hebben de gemeente om de noodkap gevraagd.
Voor de noodkap van de bomen die direct gevaar op kunnen leveren, geldt dat deze aangewezen worden door de gemeente in overleg met HTM. Ter bescherming van de fauna wordt nauwgezet bekeken of er geen vogelnesten in de bomen zitten.
Het weghalen van de bomen gebeurt heel zorgvuldig om zoveel mogelijk de beplanting eromheen te sparen. Waar mogelijk vindt herplant plaats met laagblijvende struiken. Eventuele schade wordt hersteld.


Bericht geplaatst op zondag 8 maart 2009
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van vrijdag 6 maart 2009
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |