ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1636 / 1637 / 1638 >

Nachtwerkzaamheden aan Randstadrail

donderdag 19 maart 2009

Gedurende een aantal weekenden in maart wordt in de Zoetermeerse Krakeling in opdracht van HTM Infra onderhoud uitgevoerd aan de sporen van de RandstadRail. Welke werkzaamheden voeren wij (Volkerrail) uit:

Wij gaan werkzaamheden uitvoeren aan het spoor, zodat de voertuigen minder geluid gaan produceren en het spoor veilig blijft. Van de werkzaamheden kunt u geluidsoverlast ondervinden door het gebruik van slijpmachines, mechanisch gereedschap en aan-/ afvoer van personeel en materieel. Ook wordt 's nachts de werkplek fel verlicht. Onze projectleider voor deze werkzaamheden is Dhr. E. Feith (06-11007993).

Tevens zullen een aantal bomen die niet meer gezond zijn, worden gekapt of flink worden teruggesnoeid. Hiervoor heeft de Gemeente Zoetermeer een noodkap vergunning afgegeven. Hoewel wij proberen deze werkzaamheden waar mogelijk overdag uit te voeren, zijn er enkele bomen die wij alleen veilig kunnen verwijderen als de bovenleiding spanningsloos is. Dit kan dan alleen 's nachts worden uitgevoerd.

Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken, ondermeer door gebruik van elektrische kettingzagen in plaats van motorzagen, maar helaas kunnen wij enige overlast niet geheel voorkomen.
Werktijden
Wij werken in deze periode van zaterdagochtend 02:00 uur tot en met maandagochtend 05:00 uur, zodat de reizigers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Globaal zal er 's nachts tussen 02:00 en 06:00 uur gewerkt worden op het midden van de krakeling (Voorweg Laag tot Oosterheemlijn), de overige tijd elders op de krakeling. Het gaat om de volgende weekenden: -zaterdag 21 en zondag 22 maart- De nacht van zondag 22 maart op maandag 23 maart wordt er gezaagd -De nacht van zondag 29 maart op maandag 30 maart wordt er gezaagd. Wij vragen u begrip voor eventuele overlast.


Bericht geplaatst op dinsdag 24 maart 2009
Publicatie gemeente Zoetermeer van donderdag 19 maart 2009
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

faaij heeft op donderdag 30 juli 2009 de volgende reactie geplaatst.

geluidsoverlast

naar aanleiding van het bovenstaande meld ik u het volgende, die werkzaamhede hoe lang duren die nog want vannacht 30 juli 09 waren ze bij ons in seghwaert nog steeds bezig met werkzaamheden, ik was hier niet van op de hoogte en heb er ook wakker van gelegen. kunnen jullie niet in het vervolg een schrijven sturen aan de mensen die hier hinder van kunnen ondervinden.

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |